Jeans trends 2018 | Nieuw merken

  • Geplaatst op
  • 0
Jeans trends 2018 | Nieuw merken

Spijkerbroeken zijn niet meer weg te denken en maken een deel uit van het dagelijks modebeeld. Maar elk seizoen brengt weer nieuwtjes met zich mee. In deze blog laten we jou kennis maken met onze nieuwe jeans merken en vertellen we de komende trends van dit voorjaar!

Patches

De afgelopen jaren hebben we veel verschillende soorten jeans trends voorbij zien komen. Vorig jaar waren het vooral de destroyed jeans, oftewel de spijkerbroeken met gaten. Dit seizoen gaan we een stapje verder, namelijk patches!Je zal in de voorjaarscollectie van onze winkels in Waddinxveen en Gouda veel patches met bloemen tegenkomen. Dit geeft een leuke zomerse toevoeging aan een broek. Vaak zie je de patches voorkomen op lichtblauwe of grijze jeans.

 

In onze blog over de trends van dit voorjaar kwam al naar voren dat de bloemen patch een van de trends van het voorjaar is. Je ziet het op veel denim artikelen terugkomen. Toch is jeans niet het enige kledingstuk waar de patches op worden gebruikt, ze zijn namelijk ook veel op jasjes te zien. Dit maakt het erg leuk om de jeans met patches te combineren met een jasje dat ook patches heeft. 

 

 

Denim op denim

De denim op denim trend is weer iets totaal anders dan de patches. De ‘total denim look’ is weer terug. Denk hierbij aan een spijkerbroek in combinatie met een spijkerblouse of spijkerjas. Deze trend zal het komende seizoen bij zowel de dames als de heren gezien worden.

 

Voor heren zal dit meestal een combinatie van jeans met een spijkerjas of spijkerblouse zijn. Het is leuk om hier een lang wit T-shirt of gekleurde hoodie onder te dragen. Bij de dames kan dit ook gecombineerd worden met een spijkerrokje in plaats van een jeans. Het spijkerjasje geeft een zomerse uitstraling aan de look doordat spijkerjasjes vaak geassocieerd worden met het voorjaar. Bij het combineren van verschillende spijkerstoffen hoeft het niet zo te zijn dat de stoffen precies dezelfde wassing moeten hebben. Tip! Als je hier nou over twijfelt kan je de twee kledingstukken op de grond leggen om zo te zien hoe deze bij elkaar staan.

 

 

Nieuwe jeans merken

Dit voorjaar hebben we er een paar nieuwe jeans merken bijgekregen. Eén daarvan is het dames jeans merk Bianco. In 2001 had Bianco Jeans een gat in de markt door een jeans te ontwikkelen die én je vormen benadrukt én de hele dag lekker zit, wie wilt dat nou niet? Het succes zit hem in het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen gecombineerd met mooie designs en fijne pasvormen. Bij de ontwikkeling van een broek staat comfort boven aan het lijstje van Bianco. Bianca Jeans zijn trendy broeken en erg goed te combineren met merken zoals YAYA en Esqualo

   

      

 

Cars jeans is het jeansmerk voor heren dat kwalitatief goede broeken aanbiedt voor een leuke prijs. Bij Greenfield Fashion hebben wij voor de heren een uitgebreide collectie Cars jeans. Bij de ontwikkeling van een broek focust Cars jeans zich vooral op de kwaliteit van de broeken. Bijna alle jeans zijn gemaakt van heerlijke stretch spijkerstof. Ze hebben een grote collectie streetwear die geschikt is voor elke gelegenheid. Het merk wordt steeds populairder en heeft ieder seizoen een nieuwe collectie. Met de uitgebreide collectie ven Cars jeans weet je zeker dat je slaagt in kopen van een nieuwe jeans!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »