• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Jeans

Duik in de nieuwste collectie trendy heren jeans! Verwen jezelf met onze coole selectie en geef je denim garderobe een flinke upgrade. Straal in stijl, of je nu gaat voor casual of classy!

62 Producten


Grootste heren jeans collectie in onze omgeving

Bij ons draait alles om keuze en diversiteit als het gaat om onze uitgebreide heren jeans collectie, de grootste in de omgeving! Onze indrukwekkende jeanswand, met meer dan 80 verschillende jeansmodellen, is een waar paradijs voor denimliefhebbers. We zijn er dan ook ontzettend trots op! Met topmerken zoals Tommy Jeans, Cast Iron, Garcia, PME Legend, Cars Jeans, Jack and Jones en G-Star bieden we een ongeëvenaarde selectie aan stijlen, pasvormen en wassingen. Elke man, ongeacht zijn persoonlijke stijl of voorkeur, kan bij ons terecht voor de perfecte jeans. Of je nu op zoek bent naar een klassieke straight-fit, een trendy slim-fit of een stoere tapered jeans, onze collectie heeft het allemaal. En dat is nog maar het begin! We bieden ook jeans met stretch voor extra comfort, distressed jeans voor een edgy look, en duurzame, milieuvriendelijke opties voor de bewuste shopper. Wij zorgen ervoor dat het shoppen van heren jeans niet alleen een geweldige ervaring is, maar ook een eenvoudige en plezierige. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jeans die past bij jouw stijl, maat en budget. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Greenfield Fashion en ontdek onze indrukwekkende jeanscollectie, jouw nieuwe favoriete jeans wacht op je!

Regular fit jeans

Bij elke man hebben wij een passende jeans. Ben je opzoek naar een stoere regular fit? Dan ben je bij Greenfield bij het goede adres want met onze merken PME Legend Jeans, Cast Iron jeans,G-star jeans en Cars Jeans zit je altijd goed. Een regular fit jeans valt recht van boven naar beneden. Deze klassieke jeans is daarom goed te dragen voor elke man. Met een ruime keuze aan wassingen, van donker tot licht, hebben wij een ruim aanbod aan regular fit jeans. Neem een kijkje bij onze Cars jeans! Hierbij hebben we ook de actie 2 voor €90 of 2 voor €110! 

Slim fit jeans 

De slim fit jeans is een jeans die net wat strakker om het been valt dan de regular fit jeans, maar niet zo strak als een skinny jeans. Door de stretch in deze broeken zijn ze comfortabel met dragen. En door het vlotte model is het een onmisbare jeans in jou kledingkast! Bijvoorbeeld de slim fits van PME Legend, deze jeans zijn goed te combineren met de rest van onze collectie om zo een complete look te maken. Denk hierbij aan een mooie trui of een stoer geruit overhemd. 

Skinny fit jeans 

De naam zegt het al, de meest trendy broek voor heren is toch wel de skinny fit. Een broek die aansluit op het hele been. En als je nu denkt dat dit alleen voor hele slanke mannen is, dat is zeker niet waar. Met het elastaan in de broek is hij geschikt voor een heel breed publiek. De skinny fit jeans is naar elke gelegenheid te dragen. Zowel casual als een nette gelegenheid, met een overhemd van bijvoorbeeld Selected Homme ben je zo aangekleed. In wassingen van grijs tot licht blauw, je kunt ze hier online kopen!

Heren spijkerbroek online shoppen bij Greenfield Fashion

Bij Greenfield Fashion maken we het online shoppen voor herenkleding gemakkelijk en easy. Dankzij ons ruime aanbod, gebruiksvriendelijke webshop en goede klantenservice wordt het scoren van de perfecte jeans een makkie. Daarnaast geniet je bij ons van aantrekkelijke voordelen zoals gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-, de mogelijkheid tot achteraf betalen en razendsnelle levering binnen 1 werkdag. Ervaar zelf het gemak van online shoppen bij Greenfield Fashion en ontdek onze uitgebreide collectie stijlvolle en hoogwaardige heren jeans.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google