• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Jeans

Een van onze uitgebreidste collecties zijn de dames jeans! We hebben verschillende merken en modellen zodat we iedere vrouw van een goede, passende jeans kunnen voorzien.

67 Producten


De veelzijdige en stijlvolle wereld van dames jeans

Een van onze uitgebreidste collecties zijn de jeans! We hebben verschillend merken en modellen zodat we iedereen van een goede, passende jeans kunnen voorzien. We lopen het graag even met je door, zodat je de beste keuze kunt maken, ook hier online bij Greenfield Fashion! Te beginnen bij de bekendste jeans merken. Zhrill, Red Button en G-star en zijn toch wel de legendes onder de dames jeans.

Met allemaal hun eigen samenstellingen om de perfecte jeans te maken, worden ze zo voor iedereen zo persoonlijk mogelijk gemaakt. Om onze collectie uit te breiden hebben we nog een paar merken die onze dames jeans collectie compleet maken. Dit zijn Cup Of Joe Denim en Only Vanuit de basis jeans, breiden de collecties zich uit door meer naar de trends van nu te kijken. Dat word gedaan met de met jogjeans, straight fits en flared jeans. Dit doet ieder merk op zijn eigen manier.

Naast dat het natuurlijk lekker moet zitten, hebben we ook een selectie broeken voor je gemaakt voor elke gelegenheid door te kijken naar de wassingen. We hebben bij Greenfield jeans met een uitgewerkte bleek, een beetje damaged look om je van een stoere outfit te voorzien. Dit is natuurlijk altijd leuk, lekker casual maar ook met een hakje heel goed te dragen om je look een beetje edge te geven. Daarnaast hebben we ook de wat subtielere wassingen en kleuren. Met een andere kleur, en minder bleek op het been zijn je favoriete jeans ook met nette gelegenheden te dragen. Want tegenwoordig kan een jeans ook zeker netjes zijn! Om je een beetje wegwijs te geven op zoek naar jou nieuwe jeans, hebben we hier onze favoriete modellen voor je uitgelicht.

Dames Skinny jeans 

Als basis broek heeft elk merk zijn eigen skinny jeans in de collctie. Misschien wel het bekendste model in de jeans en dan ook een model dat je altijd kan dragen. De skinny fit jeans zijn jeans die helemaal aansluiten op het been. Hierdoor komen al je vormen goed uit en zijn ze makkelijk te dragen met een hoge laars èn een stoer sneaker. Daarbij bestaan deze jeans voor een groot deel uit stretch stof. Dit zorgt ervoor dat hij ook nog eens super comfortabel is om te dragen. Wat je ook doet in je skinny fit jeans, je jeans beweegt met je mee. In verschillende donkere, middenkleur en lichte wassingen zijn dit de basis jeans. Let bij je aankoop wel altijd op de hoogte van je jeans! Deze hebben we high waist, maar ook de regular waist. Zo vallen zo voor jou precies zoals jij dat fijn vindt. 

Flared jeans

Yes! They are back! Terug van weggeweest zijn toch echt de flared jeans! Dit model sluit van boven mooi aan en loopt vanaf de knie naar beneden uit. Dit is natuurlijk ideaal om te combineren met een stoere cowboy boot. Maar ook en nette leren hak of enkellaars staat netjes. Met bijvoorbeeld een blouse van Only maak je zo een toffe look.

Als je liever een dagje casual de straat op gaat kan er een sneaker onder en een mooie trui van bijvoorbeeld Garcia. Zo ben je met een flared jeans in je kast altijd klaar voor elke gelegenheid.

Hou je niet zo van een grote flair? Dan hebben we ook nog bootcut jeans in de collectie! De naam zegt het eigenlijk al. Deze jeans zitten net als een flared jeans aangesloten van boven, maar lopen niet heel erg wijd uit naar onder. Ze vallen wel wat rechter zodat je wel een nette jeans draagt over je boots. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld onze Only Jeans!

Loose fit jeans

Mag het van jou allemaal wel wat losser? Ook dan hebben we bij Greenfield Fashion een jeans die bij jou wensen aansluit! De Loose fit jeans sluiten hoog aan, maar vallen lekker los rond je been. Hierdoor is hij eigenlijk voor elk figuur wel geschikt. Onze favorieten zijn die van Cup of Joe. Onmisbaar in jou kledingkast. Je shopt ze hier, bij Greenfield Fashion.

Jog jeans

De meest comfortabele jeans in de Greenfield Fashion collectie is de jogjeans. Deze stoere broek heeft een jeans look, maar zit net zo lekker als je favoriete jogger. In verschillende kleuren en wassingen kan je met deze broek alle kanten op. Vaak zijn ze ook voorzien van een elastieke band, wat hem heel geschikt maakt om zo aan te schieten. De jog jeans sluiten mooi aan op je bovenbeen, en zijn wat slimmer op je kuit. Dit houd in dat hij soepel valt en zijn zachte stof zit als een tweede huid. Neem een kijkje bij onze collectie van Red Button! De Tessy Jog en Relax Jog zijn onze bestseller jog jeans!

Boyfriend jeans

De perfecte mix tussen loose fit jeans en een skinny jeans zijn de boyfriend jeans. Met een hight waist rise sluit hij mooi aan van boven op je bovenbeen loopt hij iets rechter uit. Dit zorgt ervoor dat het een vrouwelijk en stijlvolle jeans is, ondanks de naam. Met een mooie hak en een toffe top van bijvoorbeeld Lofty Manner maak je je een sijlvolle outfit helemaal af. Check bijvoorbeeld onze boyfriend fits van G-star! Hier bij ons, online op greenfieldfashion.nl

Wil je nog meer over onze merken weten? Dan kan je altijd doorklikken naar hun persoonlijke pagina! Op de Greenfield Fashion website hebben we alles zo goed mogelijk voor je omschreven om je te helpen met je online aankoop. Heb je toch nog vragen? Dan helpen onze stylisten je graag in 1 van onze winkels, of open de chat voor een goed advies. Door ons te volgen op instagram en facebook blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste items!

Greenfield’s Tips:

  • Houd je jeans zo lang mogelijk mooi door ze binnenste buiten en op lage temperaturen te wassen! Om jeans tegenwoordig elastisch te houden zit er elastaan in de broeken. Als je deze op te hoge temperaturen wast of in de droger doet gaat het elastaan kapot en daardoor ook het model uit je broek!
  • Donkere broeken kan je het allerbeste eerst een keer alleen wassen. De donkere wassing kan namelijk de eerste keer je andere was ook mee kleuren. Super zonde!
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google