Betaalmethoden

Je kunt bij ons uit verschillende betaalmethodes kiezen. Al deze betaalmethodes worden aangeboden door Mollie Payments. Dit is een beveiligde betalingsdienst die de veiligheid van al jouw betalingen garandeert.

 

iDeal
Internetbankieren kan bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 

Creditcard
Greenfield Fashion accepteert creditcards van Mastercard, VISA, American Express en Maestro. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift.

 

Bancontact
Wij accepteren ook bancontact, zo kan je dus ook via een  Belgische bankrekening bij ons betalen.

 

Sofort
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in 10 landen beschikbaar. Je kunt je persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

 

Overboeking
Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling doen. Wij zorgen voor de rest. Klopt een transactie niet? Dan storten we deze automatisch weer terug.

 

Paypal
In enkele klikken kun je betalingen ontvangen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat je nodig hebt is een PayPal account.

 

Kortingscodes 
Wij geven persoonlijke kortingscodes uit wanneer dit toepasselijk is voor de situatie. Deze kortingscodes hebben een begin en einddatum. Wanneer deze niet vermeld is bij de kortingscode is de kortingscode niet geldig en wordt de korting niet verrekend.

 

 

Fashion cheques en cadeaubonnen kunnen NIET online ingeleverd worden. Dit is alleen mogelijk in de fysieke winkels.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »