• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Geisha

Ontdek Geisha, het dynamische dameskleding merk dat bekend staat om zijn unieke mix van speelsheid en stijl. Laat je verrassen door de levendige collectie vol creativiteit en comfort. Voeg wat Geisha toe aan je garderobe!

36 Producten


Een schilderachtige wereld van damesmode

Geisha, een Nederlands modelabel dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de meest gewilde damesmode merken, presenteert een dynamische fusie van stoere en vrouwelijke stijlen. Met de focus op bijzondere details, opvallende prints en een rijke kleurenpracht, biedt elke Geisha-collectie een nieuwe belevingswereld. Hoewel de collecties veelzijdig zijn, blijft jeans een onveranderlijk fundament, geïnterpreteerd in een breed scala aan kledingstukken, van jurken en rokken tot jacks. Elk item uit de nieuwste Geisha collectie is een zorgvuldig ontworpen stuk, bedoeld om jouw garderobe naar een hoger niveau te tillen.

Ontworpen met passie en toewijding

Geisha is niet alleen een merk, maar een levendige wereld die met veel passie en toewijding wordt gecreëerd. Geisha ontwerpt voor de hedendaagse vrouw, voor wie mode meer is dan alleen kleding. Het gaat om het uitdrukken van haar unieke persoonlijkheid, ongeacht haar leeftijd of levensfase. De Geisha vrouw is trendvolgend, modieus en niet bang om haar individualiteit te tonen. Of ze nu naar haar werk gaat, geniet van een avondje uit of ontspannen op de bank zit, haar Geisha kleding weerspiegelt haar levenshouding. Met Geisha is elk moment een nieuwe kans om je stijl te laten spreken.

Geisha online shoppen bij Greenfield Fashion

Bij Greenfield Fashion brengen we het iconische merk Geisha rechtstreeks naar jou toe. Het is nu gemakkelijker dan ooit om je favoriete Geisha items te vinden en te kopen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Met achteraf betalen via Klarna, wordt winkelen nog makkelijker en zorgelozer. Bovendien wordt je bestelling altijd binnen 1 werkdag verstuurd, dus je kunt snel genieten van je nieuwe aanwinsten. Als kers op de taart bieden we gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf €50,-. Wacht niet langer, duik in de wereld van Geisha en verwen jezelf met een kledingstuk dat echt bij jou past.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google