• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Harper & Yve

Ontmoet Harper & Yve, het dameskledingmerk dat een vleugje stoere nonchalance combineert met verfijnde vrouwelijkheid. Iedere collectie is een speelse knipoog naar de laatste modetrends en zorgt ervoor dat elke vrouw zich sterk en uniek voelt.

26 Producten


Ontdek de nieuwste collectie van Harper and Yve

Het kleurrrijke en trendy merk Harper & Yve, een dynamisch en stijlvol Nederlands modelabel, is een absolute must voor vrouwen met een uitgesproken en unieke smaak. Dit merk is de perfecte bestemming als je op zoek bent naar kleding die inspirerend, uniek, modieus, ontspannen, comfortabel en vooral stijlvol is. Bij Greenfield Fashion ontdek je de meest recente Harper and Yve collecties, waarin ieder seizoen een nieuw en gevarieerd aanbod te vinden is. Van prachtige broeken en trendy tops & shirts tot elegante blouses en stijlvolle truien & vesten, Harper & Yve presenteert een diverse selectie aan modieuze musthaves en ware blikvangers. De verschillende kledingstukken zijn ontworpen om naadloos met elkaar te combineren, zodat je altijd een unieke en opvallende look kunt samenstellen. Bij Harper and Yve draait alles om de kracht van expressie door mode. Elk dameskledingstuk is ontworpen om je te helpen een stijlstatement te maken, of je nu naar een formeel evenement gaat of gewoon geniet van een ontspannen dag. Met Harper en Yve kun je rekenen op veelzijdige kledingstukken die je niet alleen laten stralen, maar ook je persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen.

Het karakter van Harper & Yve

Harper & Yve is veel meer dan zomaar een kledingmerk. Het is een ode aan de avontuurlijke, zelfbewuste vrouw die niet bang is om haar individualiteit te uiten door middel van mode. Het merk weerspiegelt een perfecte balans tussen edgy en elegant, waardoor het een ware bestemming is voor vrouwen die graag de grenzen van hun stijl verkennen. Harper & Yve begrijpt de moderne vrouw; haar drang naar comfort zonder in te leveren op stijl, haar verlangen om zowel trendy als tijdloos te zijn. Met elke nieuwe collectie brengt Harper & Yve kledingstukken op de markt die dit unieke gevoel belichamen - van comfortabele casuals tot krachtige statement-stukken. De onconventionele prints, subtiele kleurenpaletten en innovatieve designs van Harper & Yve zorgen ervoor dat je je uniek en zelfverzekerd voelt, ongeacht de gelegenheid. Stap in de wereld van Harper & Yve en ontdek hoe dit merk jouw modeperspectief kan verrijken.

Harper & Yve online shoppen bij Greenfield Fashion

Bij Greenfield verwelkomen we je in de uitgesproken wereld van Harper and Yve, een Nederlands modelabel dat gemaakt is voor de vrouw die haar stijl als haar signatuur ziet. Onze collectie omvat de nieuwste en meest trendy Harper & Yve stukken, die elke keer weer een balans vinden tussen easy-going comfort en verfijnde stijl. De vrouwelijkheid en lichte rebellie die het merk belichaamt, komt tot uiting in elk kledingstuk, waarbij de aandacht voor detail en kwaliteit nooit wordt vergeten. Of je nu kiest voor de uitgesproken prints of de subtiele basics, met Harper & Yve creëer je een unieke look die helemaal bij jou past. Bij Greenfield Fashion profiteer je bovendien van voordelen zoals gratis verzending voor bestellingen boven de €50, de mogelijkheid tot achteraf betalen met Klarna en de garantie dat jouw bestelling altijd binnen één werkdag wordt verzonden. Duik in onze online collectie van Harper & Yve en vind vandaag nog de stukken die jouw garderobe zullen verrijken!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google