• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Colberts voor dames

Een dames colbert is een onmisbaar kledingstuk voor vrouwen die er graag stijlvol en elegant uitzien. Het is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt en die je op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van de gelegenheid.

56 Producten


Nette dames blazers

Een colbert is een tijdloos en veelzijdig kledingstuk dat elke garderobe compleet kan maken. Blazers zijn er in verschillende stijlen, kleuren, materialen en maten, waardoor er voor elke vrouw wel een geschikte blazer te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte blazer voor op kantoor of een meer casual oversized blazer voor een weekend look, Greenfield Fashion heeft een uitgebreide collectie aan dames blazers. Een blazer kan eenvoudig worden gecombineerd met een blouse, T-shirt of top of zelfs een trui en kan zowel formeel als casual worden gedragen. Een blazer kan ook gemakkelijk worden gestyled met verschillende soorten broeken, van een nette pantalon tot een spijkerbroek. Accessoires zoals sieraden, sjaals en schoenen kunnen een blazer outfit helemaal afmaken. Een ander voordeel van een blazer is dat het kan dienen als een vervanger voor een jas in het tussenseizoen, waardoor het een zeer praktisch kledingstuk is. Kortom, een dames colbert is een veelzijdig en stijlvol kledingstuk dat elke vrouw in haar kledingkast zou moeten hebben.

Dames colbert online shoppen bij Greenfield Fashion

Blazers zijn er in verschillende materialen, waaronder katoen, wol, linnen en synthetische stoffen. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zo is een wollen blazer lekker warm en geschikt voor de winter, terwijl een linnen dames colbert juist heel luchtig en geschikt is voor de zomer. Een synthetische blazer is vaak makkelijk in onderhoud en kan in de wasmachine worden gewassen. Kortom, een blazer is een veelzijdig en stijlvol dameskleding stuk dat niet mag ontbreken in je garderobe. Door te kiezen voor de juiste stijl, maat en materiaal kun je een blazer dragen bij elke gelegenheid, van een belangrijke zakelijke afspraak tot een ontspannen weekend.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google