• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Rokken

Duik in de wereld van dames rokken bij Greenfield Fashion! Van vrolijke minirokken tot relaxte maxirokken, we hebben ze allemaal. Ontdek jouw perfecte rok voor een onweerstaanbare look en straal in stijl, elke dag weer!

27 Producten


Ontdek de trendy en zomerse collectie dames rokken 

De zomer is hét seizoen om je garderobe een frisse update te geven met modieuze en luchtige dames rokken. Greenfield Fashion presenteert een uitgebreide collectie trendy en zomerse rokken, ontworpen om elke vrouw te helpen haar beste look samen te stellen. Onze collectie biedt een ruime keuze aan stijlen, van speelse minirokken en elegante maxirokken tot veelzijdige midi-rokken en flatterende A-lijn rokken. Met een breed scala aan kleuren, materialen en prints om uit te kiezen, is er altijd wel een rok die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar een casual rok voor een zonnige dag op het strand, een chique rok voor een zomerse brunch met vriendinnen, of een stijlvolle rok voor een avondje uit, Greenfield Fashion heeft het allemaal. Bovendien zijn onze rokken geselecteerd met comfort en kwaliteit in gedachten, zodat je kunt genieten van de warme zomerdagen terwijl je er stijlvol en zelfverzekerd uitziet. Met de veelzijdige en modieuze selectie dames rokken van merken als Esqualo en Lofty Manner ben je gegarandeerd klaar voor elke zomerse gelegenheid. Laat je inspireren door onze prachtige collectie en geef je zomergarderobe een stijlvolle boost!

Minirokken: een onmisbaar item voor een zomerse look

Minirokken zijn een absolute must-have voor de warmere maanden. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk luchtig. Onze collectie bevat minirokken in verschillende materialen, kleuren en prints, waardoor je eindeloos kunt combineren. Van klassieke denim minirokken tot gedurfde prints, wij hebben het allemaal in huis voor een perfecte zomerse look.

Midi-rokken: de veelzijdige optie voor elke gelegenheid

Midi-rokken zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdig kledingstuk. Ze zijn ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden en zijn een geweldige optie voor zowel overdag als 's avonds. Onze midi-rokken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, zoals A-lijn, plooirokken en kokerrokken. Ontdek de verschillende kleuren en prints in onze collectie en creëer een stijlvolle outfit voor elke gelegenheid deze zomer.

Maxirokken: ultiem comfort en elegantie gecombineerd

Maxirokken zijn een uitstekende keuze voor de zomer, dankzij hun luchtige en elegante uitstraling. Onze collectie maxirokken omvat verschillende stijlen, materialen en patronen om aan ieders smaak te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een opvallende maxirok met een tropische print of een meer ingetogen effen maxirok.

Shop de nieuwste trends in dames rokken bij Greenfield Fashion

Bij Greenfield zorgen we niet alleen voor een uitgebreide en modieuze collectie dames rokken, maar bieden we je ook een plezierige en zorgeloze winkelervaring. Om dit te realiseren, bieden wij gratis verzending voor bestellingen vanaf €50,-, zodat je zonder extra kosten je favoriete rokken in huis kunt halen. Daarnaast begrijpen we dat je je aankopen wellicht eerst wilt passen en beoordelen. Daarom maken wij achteraf betalen mogelijk, zodat je pas betaalt nadat je tevreden bent met je nieuwe aanwinsten. En omdat we weten dat je niet kunt wachten om je nieuwe zomerse rok te dragen, streven wij ernaar om alle bestellingen binnen één werkdag te versturen. Zo kun je snel genieten van je stijlvolle en comfortabele dames rokken van Greenfield Fashion!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google